Varför behövs Svenska matbanksnätverket?

Idag omfördelar många aktörer i Sverige mat till människor i behov. Trots detta finns det, till skillnad från många andra länder, inget nationell nätverk för matbanker i Sverige.

Genom samverkan ser vi till att lösningar delas från norr till söder – något som i sin tur leder till ett civilsamhälle enat i kampen mot matfattigdom och matsvinn.

Våra nyhetsbrev

ikon_grön_handmålad_linje

Ätbart har ett antal olika nyhetsbrev och du kan prenumerera på ett eller alla, beroende på dina intressen. Nyhetsbreven skickas ut löpande med lite olika intervall.

När du anmäler dig till något av nyhetsbreven godkänner du att vi behandlar dina uppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

logotyp_ätbart

Ett svinnbra nyhetsbrev

Vill du följa Ätbarts arbete, få uppdateringar om vår verksamhet, se hur du kan göra skillnad och bidra till en värld utan matsvinn och matfattigdom. Då är Ett svinnbra nyhetsbrev för dig. Här får du de senaste uppdateringarna från Ätbart.

Klicka här för att börja prenumerera.

Matsvinn på schemat logotyp

Nyhetsbrev Matsvinn på schemat

För dig som är extra nyfiken på arbetet som görs inom vårt projekt Matsvinn på schemat finns det ett särskilt nyhetsbrev. I det får du uppdateringar om vad som är på gång i projektet och kan hålla dig ajour med utvecklingen av läromaterialet vi håller på att ta fram.

Klicka här för att skriva upp dig på nyhetsbrevet.

Medlemsbrev Svenska matbanksnätverket

Ett medlemsbrev skickas ut till alla medlemsorganisationer i Svenska matbanksnätverket en gång i månaden. Där sammanfattar vi diskussionerna från den senaste nätverksträffen och ger uppdateringar om vad som är på gång i matbankssverige.

Intresserad av att bli medlem eller få medlemsbreven? Kontakta donation@atbart.org

Stötta Ätbarts arbete!

Ätbart är en allmännyttig ideell förening som drivs för att minska matsvinnet och matfattigdomen i Sverige.

För att kunna fortsätta vår arbete för en värld utan matsvinn behöver vi ditt stöd. Bli stödmedlem idag och gör skillnad för såväl klimat som människa!