För företag

ikon_grön_handmålad_linje

Det finns många sätt för företag att stötta Ätbart och organisationens arbete mot matsvinn och matfattigdom. Läs mer nedan och tveka inte på att kontakta oss med frågor om vårt arbete och hur vi ser till att maximera nyttan i våra samarbeten:

Stödpartner

Från 25 000 SEK/år

Som stödpartner tar ni aktivt ställning mot en värld utan matsvinn och matfattigdom genom att stötta Ätbarts arbete runtom i landet. Ert bidrag används där det gör som störst skillnad i föreningens verksamhet och långsiktiga arbete.

Partnerföretag

Från 50 000 SEK/år

Som partnerföretag jobbar ni nära föreningen för att minska matsvinnet och matfattigdomen i Sverige! Genom löpande kontakt och ett långsiktigt arbete ser vi till att ert ekonomiska bidrag används där det gör som mest skillnad för Ätbarts syfte.

Huvudpartner

Från 100 000 SEK/år

Som huvudparter är ni drivande i att minska matsvinnet och matfattigdomen i Sverige. Därutöver får ni chansen att tillsammans med Ätbart jobba långsiktigt för att utveckla föreningens verksamheter, ambitioner och ändamål.

Till varje partnernivå medföljer ett kommunikationspaket med emblem, diplom och ett antal olika förmåner likt rabatt på Ätbart – En svinnbra handbok. Detta möjliggör för våra partnerföretag att visa på sitt viktiga bidrag för minskat matsvinn och mot matfattigdom i Sverige.

emblem-atbart_huvudpartner

Årets emblem

Här är ett exempel på 2023 års emblem.

Vill du se hela årets kommunikationspaket innan ni beslutar om att bidra? Tveka inte på att kontakta oss eller maila givarservice@atbart.org så hjälper vi er vidare!

Stort tack för att ni bidrar! Tillsammans jobbar vi för en värld utan matfattigdom och matsvinn!!

Våra partners

ikon_grön_handmålad_linje

Vi är beroende av gåvor och stöd för att driva föreningens arbete framåt. På vår partnersida hittar du våra aktuella företagspartners! För oss är det viktigt att ta ett helhetsperspektiv på hållbarhetsfrågan varför vi gärna jobbar tillsammans med företag och organisationer under en längre tid.

Gör som LF Skaraborg – Huvudpartner!

“Ätbart är en förening som vi i LF Skaraborg varit med och stöttat ända sedan starten 2019, verksamheten började just i Skaraborg. Precis som för Ätbart är hållbarhet en av våra viktigaste områden inom LF Skaraborg där vi jobbar efter att hela vår verksamhet inom såväl bank, pension och försäkring ska kännetecknas av ett hållbart perspektiv.

Genom att dela med oss av vår kunskap kan vi förebygga skador, skapa trygghet och bidra till ett hållbart Skaraborg. Vårt långa och omfattande samarbete med Ätbart är en tydlig markering i hur viktigt vi tycker att deras arbete är.”

Jonas Rosman, VD – LF Skaraborg

Jonas Rosman LF Skaraborg

Läs mer om Ätbart!

Vill du veta mer om Ätbart och föreningens syfte? På vår föreningssida hittar du  våra stadgar, vår vision och annat som kan vara av intresse. I vårt dokumentarkiv hittar du även Ätbarts senaste årsredovisning, integritetspolicy, gåvopolicy och andra dokument!

Hittar du fortfarande inte vad du letar efter? Tveka inte på att kontakta oss via kontakt@atbart.org så återkommer vi snarast möjligt.