Är du nyfiken på Matsvinn på schemat och vill följa projektet? Anmäl dig eller din organisation till vår intressegrupp! Genom intressegruppen får du möjlighet att följa projektet samtidigt som du har möjlighet att ge input till projektgruppen.
Om projektet
Projektet, som finansieras av Allmänna Arvsfonden, har som mål att ta fram en digital plattform med läromaterial för skolelever, från förskoleklass till gymnasienivå. Delaktiga i projektet är 10 pilotskolor som ställer upp med engagerade elever och lärare för att utveckla och testa läromaterialet. Tre år, tio pilotskolor och ett syfte: Att öka ungas kunskap om matens och matsvinnets påverkan på vår planet.
Om intressegruppen
Förutom projektgruppen och de deltagande pilotskolorna kommer det även finnas en intressegrupp med aktörer som är intresserade av att följa projektet. Intressegruppen kommer träffas digitalt en till två gånger per år. Tanken är att informera om projektet och dess fortskridande men även för att projektgruppen ska kunna få värdefull feedback från andra aktörer i och utanför branschen.
Anmäl intresse
Anmäl ditt intresse att delta i gruppen genom att fylla i detta formulär: https://forms.gle/iBG1VCwUzZSNEX6Y6
Frågor & svar
Har du frågor angående projektet eller intressegruppen är du varmt välkommen att kontakta tillträdande projektledare Lotta Sellmann Jansson (lotta.jansson@atbart.org eller 0720-92 26 00)
På bilden: Elever från Nyköping Strand Utbildningscentrum – 1 av 10 pilotskolor som aktivt kommer vara med och utvärdera och utveckla materialet som framtas av projektgruppen.